Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 20 al 26 de maig

per Redacció, el 20 de maig de 2024 a les 10:00

Aquesta setmana, els astres es disposen a influir en les nostres vides d'una manera especial, centrant-se principalment en les qüestions del cor. Els signes del zodíac rebran energies diverses que poden portar a noves oportunitats amoroses, moments de reflexió i, per a alguns, el redescobriment de l'amor propi.


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del cap de setmana d'Adolescents.cat.

ÀRIES


Els àries tindran una setmana plena de passions i emocions intenses. Si estàs en una relació, és un bon moment per aprofundir els vincles i expressar els teus sentiments. Si estàs solter, algú especial podria entrar a la teva vida de manera inesperada. En l'àmbit de les relacions, és un bon moment per ser sincer i expressar els teus sentiments. Els projectes que has estat posposant poden començar a agafar forma. 

TAURE
Els taure se sentiran més sensibles del que és habitual. És important que siguis honest amb els teus sentiments i no tinguis por de mostrar la teva vulnerabilitat. L'amor propi serà clau per enfortir les relacions amb els altres. És una setmana ideal per dedicar temps a activitats que et portin calma i serenitat. 

BESSONS
Els bessons es trobaran amb l'oportunitat de conèixer gent nova. Aquesta setmana, la teva capacitat de comunicació brillarà, facilitant connexions profundes. Mantingues la ment oberta i deixa't portar per les converses. La teva capacitat per comunicar-te i relacionar-te estarà a l'alça, cosa que pot portar noves amistats i connexions significatives. 

CRANC
Els crancs necessitaran temps per reflexionar sobre les seves relacions actuals. És un moment ideal per sanar velles ferides i treballar en la confiança. La lluna influeix positivament en les reconciliacions amoroses. Els moments d'introspecció et portaran a una millor comprensió de les teves necessitats emocionals.

LLEÓ
Els lleons gaudiran d'una setmana plena de romanticisme. Els estels et somriuen i pot ser un bon moment per organitzar una cita especial o sorprendre la teva parella amb un gest afectuós. La teva creativitat estarà a flor de pell. La teva creativitat i entusiasme t'ajudaran a destacar en els teus projectes personals i professionals.

VERGE
Per als verge, la setmana es presenta amb reptes que requeriran paciència i comprensió. Poden sorgir malentesos, però amb una bona comunicació es podran resoldre. Recorda la importància de l'empatia en les teves relacions. Aquesta setmana, dedica temps a posar en ordre els teus assumptes personals i professionals. 

BALANÇA
Els balança es veuran atrets per activitats socials que podrien portar a conèixer algú interessant. Si estàs en una relació, l'equilibri serà clau. Comparteix temps de qualitat amb la teva parella i busqueu noves experiències junts. És una setmana propícia per fer noves connexions i enfortir les relacions existents. 

ESCORPÍ
Els escorpins tindran una setmana apassionada. Les energies planetàries augmentaran el desig i la intensitat en les relacions. És un bon moment per explorar noves facetes de la teva vida amorosa i deixar-te portar per les emocions. És un bon moment per explorar els teus sentiments més profunds i treballar en la transformació personal.

SAGITARI
Els sagitaris trobaran oportunitats per aventures romàntiques. Aquesta setmana et sentiràs especialment optimista i amb ganes de gaudir de l'amor sense restriccions. No tinguis por de ser espontani i d'acceptar noves propostes. Les energies planetàries et conviden a explorar noves oportunitats i a viure experiències emocionants.

CAPRICORN
Per als capricorns, la setmana demana estabilitat i compromís. Si estàs en una relació, és un bon moment per plantejar-se plans a llarg termini. Si estàs solter, podries conèixer algú que comparteixi els teus valors i objectius. Aquesta setmana, treballa amb disciplina i determinació per assolir les teves metes.

AQUARI
Els aquaris se sentiran inspirats a explorar noves connexions. És un bon moment per sortir de la rutina i participar en activitats que tinguin sentit per a tu. La teva originalitat serà un atractiu per als altres. És una setmana per ser original i innovador en els teus projectes.

PEIXOS
Els peixos tindran una setmana plena de sensibilitat i intuïció. Les teves emocions seran profundes i podries sentir-te especialment connectat amb la teva parella o amb algú que acabes de conèixer. Deixa't guiar pel teu cor. Les teves emocions seran profundes i podries sentir-te especialment connectat amb els altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: