Logotip de Adolescents.cat

La cambrera que va atendre Joe Jonas a Barcelona: “Ens van deixar poca propina”

per Redacció, el 17 de maig de 2024 a les 17:45

La visita de Joe Jonas a Barcelona aquest cap de setmana passat encara porta cua. El cantant nord-americà ha passat uns dies a la capital catalana i va compartir imatges i vídeos a les xarxes socials gaudint dels llocs més emblemàtics de la ciutat, com la Sagrada Família i el Parc Güell.

Un dels llocs on més estona va passar amb els seus amics va ser al barri de Gràcia de Barcelona. Se’l va poder veure en una terrassa prenent una sangria de cava i de la festa posterior a la diada castellera d'aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Ara, el tiktoker mossèn Miranda ha anat a parlar amb la cambrera que el va atendre per saber com va ser el moment. 

La cambrera explica que Joe Jonas va haver de fer 20 minuts de cua per asseure’s, ja que en un primer moment no el van reconèixer i sempre hi ha molta gent esperant el torn. “Em va semblar que li va encantar que tothom li demanés fotografies”, va dir la treballadora del restaurant Sol de Nit. “Ens va sorprendre perquè ens van deixar poca propina. No va ser especialment simpàtic, però tampoc antipàtic”, diu la cambrera que el va atendre.

@mossenmiranda Joe Jonas estuvo tomando sangría en un bar de Barcelona y entrevisto a la camarera que lo atendió #joejonas #jonasbrothers #barcelona #gracia #culturapop #humor #fyp ♬ original sound - mossenmiranda
 

No és el primer cop que Joe Jonas visita Barcelona. A les xarxes socials, els fans han recordat quan ja va passejar-se pels carrers de la ciutat el febrer de 2020. Segurament aquest no serà tampoc el darrer cop que el tinguem a prop, i és que el 26 de setembre de 2024 els tres germans visitaran el Palau Sant Jordi de Barcelona i, potser, també aprofiten per fer turisme.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: