Logotip de Adolescents.cat

Aitana, cap de cartell del Share Festival 2024: com pots aconseguir un descompte?

per Redacció, el 22 de maig de 2024 a les 11:00

La sisena edició del Share Festival arriba un any més al Parc del Fòrum de Barcelona. Durant tres dies diversos artistes de renom s’uneixen als escenaris per oferir una experiència única amb la música més urbana i pop del moment.

Del 7 al 9 de juny, el festival s’instal·la de nou al Parc del Fòrum i ja ha completat el seu cartell. Aitana ha confirmat ja la seva presència i se suma a altres cantants com ara, Lola Índigo, Myke Towers, Julieta, Mama Dousha, Trapella, Ayax i Prox, Juan Magán o Belén Aguilera, entre d’altres.


El festival consolida la seva aposta per la música urbana i el pop més jove. De fet, pels escenaris del Share Festival han passat artistes com Alfred Garcia, Anuel AA, Morad, Miki Núñez, Oques Grasses, Bizarrap, Quevedo o Dellafuente.
 


Com aconseguir un descompte?

Les entrades del Festival Share 2024 ja estan a disponibles al web del festival, però gràcies al Carnet Jove pots aconseguir un descompte del 15%. T’expliquem com funciona.
El primer pas és entrar al web del festival i seleccionar les entrades que es vulguin comprar. Potser triar entre l’abonament dels tres dies o entrades per només un dels tres dies concrets. 

Un cop seleccionada l’entrada, cal seguir les indicacions de compra habituals que indica el mateix web, però en el penúltim pas de la compra trobaràs una casella on posa “Afegir codi de descompte (opcional)”. Aquí caldrà introduir el codi promocional “CJOVESHARE24”, és important que s’escrigui tot junt en majúscules i sense espais ni punts. 

En el mateix moment, el sistema aplica el descompte del 15% sobre el cost de l’abonament i dels costos de gestió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: