Logotip de Adolescents.cat

La viral campanya de Vicio: s’infiltren a la convenció de McDonald’s a Barcelona

per Redacció, el 16 de maig de 2024 a les 09:00

Vicio ho ha tornat a fer. L’empresa és coneguda per les seves hamburgueses, però sobretot per la seva cridanera publicitat que sovint s’acaba fent molt viral a les xarxes.

Aquest cop l’empresa ha publicat un vídeo a les xarxes socials en què expliquen com es van infiltrar a la convenció internacional de McDonald’s de Barcelona per aconseguir que els directius que hi van assistir acabessin menjant les hamburgueses de Vicio.

La multinacional nord-americana va celebrar fa unes setmanes la seva convenció mundial a Barcelona i es van agrupar fins a 14.000 treballadors que van poder gaudir també dels concerts de ‘The Killers’ i ‘Dua Lipa’. 

Va ser llavors quan Vicio va idear un pla per aconseguir que els convidats a la convenció acabessin menjant les seves hamburgueses. Es van infiltrar al Congrés i van descobrir on estava l’hotel on s’allotjaven.

Van reservar una nit al mateix hotel i llavors van imprimir falsos cartells com els que es col·loquen a la porta de les habitacions per “no molestar”, però amb el menú de Vicio.

Quan finalitza el vídeo que han compartit, es pot veure com a l’entrada d’unes de les habitacions hi ha una taula plena de menjar de Vicio. “Missió complerta?, No ho sé. Ves a l’habitació i mira-ho tu mateix”, diu el vídeo.

Amb aquest muntatge l’empresa de food delivery ha tornat a viralitzar-se a les xarxes socials. I és que la campanya que han compartit a Instagram ja supera les 300.000 visualitzacions i va aconseguir més de 10.000 m’agrada en menys de 24 hores
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: