Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 19 de maig de 2024 a les 07:52

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 20 al 26 de maig de 2024:



Aquesta setmana canviem de temporada! Per molts anys a totes les persones Bessons, és el vostre mes! Què significa exactament aquesta energia? Bessons és el signe que representa la comunicació, els estudis, el pensament... Curiós que coincideixi justament amb el final de curs i l'època d'exàmens, no? Aquest mes l'energia estarà enfocada a aquesta àrea. Així que aprofita per posar el focus aquí i beneficiar-te de l'energia astral.


Ara bé, bessons és un signe d'aire que també ens pot portar a sobrepensar, a tenir una mica de caos mental, etc. Així que la recomanació és que intentis esciure totes les idees en un paper, aterrar-les, ordenar-les, organitzar-te molt i molt bé per evitar la dispersió. 

Alhora hi segueix havent molta energia Taure als astres que ens convida a respectar els ritmes orgànics de la vida i del nostre propi cos. Són essencials les rutines i els hàbits, i t'ajudaran molt a portar bé, també, la possible dispersió de Bessons.
 

Una abraçada i a tope amb els estudis! :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: