Logotip de Adolescents.cat

Netflix anuncia la data d’estrena de ‘Heartstopper’ i una col·laboració molt especial

per Redacció, el 16 de maig de 2024 a les 16:00

Bones notícies pels seguidors de la sèrie juvenil ‘Heartstopper’. Netflix ha donat més detalls de la tercera temporada, entre ells la data d’estrena i els nous personatges que hi apareixeran. A més, la plataforma d’streaming ha acompanyat l’anunci amb una col·laboració molt especial.

L’estrena de la tercera temporada de ‘Heartstopper’ està programada pel 3 d’octubre de 2024. Així ho ha anunciat la plataforma a través d’un vídeo a les xarxes socials on es veuen els principals actors darrere de les càmeres.

Tot apunta que el trastorn de l'alimentació que té en Charlie serà el focus principal dels nous capítols, així com l’evolució en la relació amb en Nick. També coneixerem més sobre “la veritable passió de Tao (William Gao), el que li agrada fer i quins són els seus hobbies”, i el seu apropament a l’Elle (Yasmin Finney).

Una col·laboració molt especial

L’anunci de la data d’estrena ha anat acompanyat amb una col·laboració molt especial. I és que, com a part de la promoció de la sèrie, la famosíssima cantant Billie Eilish ha posat la nota musical amb la cançó “Brids of a Feather”, que s’incorporarà també al seu nou disc “Hit Me Hard and Soft”, que s’estrena aquest divendres 17 de maig.

La cançó d’Eilish acompanya el tràiler de la tercera temporada quan en Charlie assaja la seva confessió amorosa cap en Nick. La veu de la cantant afegeix una atmosfera especial a l’escena en què els protagonistes exploren els seus sentiments més profunds.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: