Logotip de Adolescents.cat

Enxampen Aitana en una actitud “còmplice” amb aquest famós actor

per Redacció, el 16 de maig de 2024 a les 10:10

Una nova exclusiva de les mamarazzis posa en el punt de mira la cantant Aitana i la seva suposada relació amb Sebastián Yatra.

Segons les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, Aitana va assistir aquest cap de setmana a un casament a Marbella. En aquest acte també es trobava l’actor d’Elite, Arón Piper, amb qui ja es va relacionar la cantant catalana fa uns mesos.


En aquest casament “es va veure Aitana i Arón Piper amb molta complicitat”, confirmen les periodistes. Aitana “va tenir molt bon rotllo amb Arón”, diuen. “La gent que estava a l’acte ens ha comentat que ara comencen a entendre’s les coses i que si hi ha una relació entre Aitana i Yatra, podria ser, com a mínim, oberta”, comenta la periodista Laura Fa.

Sobre la relació entre Aitana i Yatra s’han donat moltes versions: hi ha qui diu que es tracta d’una estratègia de màrqueting per promocionar el seu nou tema; altres diuen que simplement tenen una relació d’amistat; i ara, les darreres informacions apunten a una relació oberta.


I és que fa res es va estrenar ‘Akureyri’, la cançó que Aitana i Yatra tenen junts i amb la qual se’ls ha tornat a veure junts de manera pública, després de la seva ruptura. De fet, van compartir imatges junts a les xarxes socials.

A més, preguntada per la repercussió que va tenir la cançó i les especulacions sobre la seva possible reconciliació amb Yatra, Aitana explicava que ells volen que el focus estigui en la música. “És veritat que jo soc molt vergonyosa amb la meva intimitat. Això és una cosa que hem compartit els dos, com a professionals i, per descomptat, ens estimem molt”, deia la cantant catalana. “És molt difícil fingir, de veritat que ens estimem molt”, responia ella

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: