Logotip de Adolescents.cat

Ets «potaxie»? Així es defineix molta gent a les xarxes

per Adolescents.cat, el 19 de maig de 2024 a les 07:22
Hi ha una nova tendència viral a TikTok amb un nom força estrany. Has vist algú dient que és “potaxie”? Avui t’expliquem exactament què significa exactament el terme.

Segons el compte de TikTok @memetaverso, la moda potaxie va sorgir el maig de 2021, en gran part per un mem d’una senyora dient “potaxio” en referència a que els alvocats tenen molt potassi. Arran d’això moltes persones van començar a generar continguts graciosos amb situacions exagerades i grotesques acompanyades amb música xinesa barrejada amb cançons occidentals.


Alhora s’hi suma la relació que hi ha amb comptes i vídeos promocionals de productes xinesos per a la llar i moda (shein, aliexpress, temu…). D’aquí la relació amb la música i els productes xinesos.

Sembla absurd però aquests vídeos de productes xinesos van començar a tenir un grup de seguidors molt fidels i alhora es van començar a crear vídeos divertits i exagerats amb mems d’internet.


Per altra banda, ara molta gent diu que els Potaxies ja són com una nova tribu urbana i que es caracteritzen, en part, per gesticular de manera molt exagerada. Aquí tens explicació i exemples:
 
@playz ¿Eres lo suficirntemente "potaxie" para saber lo que es ser "potaxie"?🥑 #LaPlayzList de #lapijaylaquinqui en #rtveplay y nuestro canal de #youtube #potaxie #potaxio #lasverdunch @LAS VERDUNCH ♬ sonido original - Playz
 
@soykenii98 OtrA cancióN parA miS nieteS😻😘 #potaxie #potaxiesdecorazon #potaxies #potaxies🥑 #potaxiesreales #potaxio #fyp #potaxiesunides #remixpotaxie #humorpotaxie #parati #mexico #fy ♬ lulú menea la qué - maikol caquita
 
@pablitopol__

 

♬ sonido original - 𝖕𝖔𝖑𝖎𝖙𝖔 ⚜️

 
@pablitopol__

 

♬ original sound - LWC
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: