Logotip de Adolescents.cat

TEST Ets una persona extravertida o introvertida?

per Redacció, el 15 de maig de 2024 a les 15:00
En el test d'avui descobriràs si ets una persona amb una personalitat més extravertida o introvertida. 

Les persones extravertides obtenen la seva energia interactuant amb l'entorn i les persones que els envolten. Els agrada estar amb persones i se senten més estimulats en entorns socials. Els extravertits tendeixen a ser parladors, expressius i oberts en la comunicació.

En canvi, les persones introvertides obtenen la seva energia del món interior, a través de la reflexió, la introspecció i la concentració en els seus propis pensaments i sentiments. Prefereixen passar temps sols o en companyia d'un petit grup de persones properes. Acostumen a ser més reservats i tendeixen a processar informació internament abans d'expressar les seves idees.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: