Logotip de Adolescents.cat

Joe Jonas visita Barcelona: enxampat a la vila de Gràcia

per Redacció, el 14 de maig de 2024 a les 13:00
Son molts els famosos que darrerament han visitat Barcelona. Hem pogut veure des de Dua Lipa fins a David Beckham, i ara, s'hi ha sumat el mitjà dels Jonas Brothers: Joe Jonas.

Joe Jonas no està passant pel seu millor moment personal. El setembre de 2023 es va divorciar de la famosa actriu de 'Joc de Trons', Sophie Turner, i ara es troba en judici per la custòdia de les seves dues filles. A més, la gira mundial dels Jonas Brothers ha hagut d'ajornar-se per motius de salut i no tornaran als escenaris fins al 21 d'agost.


Tot plegat, ha deixat al cantant amb uns dies lliures que ha aprofitat per passar a Barcelona. L'artista, que es va fer famós amb el debut a 'Camp Rock', va arribar a la capital catalana el 7 de maig, juntament amb dos amics. Segons la periodista Isabel Clarós, tots tres es queden allotjats a un hotel a prop del port, des d'on se'ls ha pogut veure passejant o amb bicicleta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Que no surti d’aquí (@quenosurti)



Les xarxes socials no s'han quedat indiferents amb la visita del famós cantant i han compartit imatges de Joe Jonas pels carrers del barri Gòtic, els voltants de la catedral o al Born. Tampoc no ha faltat la visita per excel·lència a la Sagrada Família, amb una visita privada i acompanyats per una guia privada. Segons la mateixa periodista, els tres amics van visitar el Parc Güell i van acabar dinant al restaurant Botafumeiro.

Tot i les visites obligatòries a la capital catalana, on més estona ha passat Joe Jonas ha estat al barri de Gràcia. I és que el mateix cantant ha compartit a través de les xarxes socials imatges i vídeos gaudint a les terrasses de la plaça del Sol o de la Vil·la. De fet, ha penjat algun vídeo de la festa posterior a la diada castellera d'aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Amb tot, la xarxa fa dies que bull amb fotografies de l'actor de 'Camp Rock' per la ciutat catalana, a més tampoc no intenta amagar-se i molts fans han pogut fer-se amb una fotografia amb ell.

No és el primer cop que Joe Jonas visita Barcelona. A les xarxes socials, els fans han recordat quan ja va passejar-se pels carrers de la ciutat el febrer de 2020. Segurament aquest no serà tampoc el darrer cop que el tinguem a prop, i és que el 26 de setembre de 2024 els tres germans visitaran el Palau Sant Jordi de Barcelona i, potser, també aprofiten per fer turisme.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: