Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 656]

per Redacció, el 18 de maig de 2024 a les 22:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Un dia estàvem amb el meu nòvio i ens vam escalfar. Vam anar a casa meva, però estaven els meus pares. Com que no ens podíem aguantar les ganes, vaig acabar menjant-li la polla a les escales i ell em va fer dits. Molt morbo tot.

Noia, 15 anys
Faria cosa de dues setmanes ho vaig deixar amb el meu nòvio. Vam anar de colònies i ens vam liar al matí. A la nit va venir a petar la xerrada a la meva habitació i quan tothom va marxar a dormir se'm va tornar a llençar i ens vam estar liant molt heavy. Fins que va decidir posar les mans per sota els pantalons i tocar-me tot. Va ser una passada.

Noia, 17 anys
Un dia vam anar de festa amb el meu grup d'amics. El cas és que el meu millor amic va portar als seus amics i vam ajuntar grups. Vaig fer contacte visual amb un amic del meu millor amic i aquí ve lo bo. I és que li vaig dir al meu amic que el noi aquest em posava i em va dir de fer un trio i vam anar lavabo i el que passa a continuació ja us ho podreu imaginar.

Noia, 16 anys
Em vaig veure amb el meu nòvio a distància i vam anar a un centre comercial on ens vam fotre a un lavabo de minusvàlids per liar-nos. Estava ell assegut al vàter i jo a sobre seu. Estàvem molt calents. Quasi acabem follant però no teníem condons. Em va començar a posar les mans a dins del pantaló i després dins la samarreta i quasi em corro. Li notava empalmada i em posava moltíssim. Ens van pillar una parella amb el seu nen petit.

Noia, 16 anys
Jo ja m'havia fixat en aquell noi, però l'altre dia me'l vaig trobar a la disco, després de fer-li unes quantes mirades vam acabar al carrer liant-nos, just 10 min abans que el pare de la meva amiga ens vingués a buscar. Ell m'estava posat mà quan de cop les meves amigues em criden i en girar-me em trobo el cotxe del pare de la meva amiga just davant, em va donar un morbo. Ara em cau la cara de la vergonya cada cop que el veig.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: