Logotip de Adolescents.cat

Els #LooksToBooks de la Met Gala 2024

per Mixa (Associació de Joves Lectors Catalans), el 9 de maig de 2024 a les 11:00
El dia 6 de maig es va celebrar la Met Gala, una gala benèfica que recapta fons per al Metropolitan Museum of Art de Nova York. Tot i així, tothom la coneix com l'esdeveniment de moda més important de l'any: les celebrities desfilen amb vestits d’alta costura que han de seguir un dress code específic.

Aquest 2024 la gala estava inspirada en el relat “The Garden of Time” de l’escriptor de ciència-ficció James G. Ballard. La història descriu el jardí utòpic d’un comte i una comtessa que viuen aïllats dels problemes del món. Fan servir unes flors màgiques per viure sempre el mateix dia (cada cop que n’arrenquen una, el temps retrocedeix), però cada cop en queden menys, de flors, i en algun moment hauran d’enfrontar-se al seu destí... 

D’altra banda, com ja va sent tradició, els dies posterios a la Met Gala a les xarxes apareixen els #LooksToBooks! Publicacions que comparteixen cobertes de llibres que conjunten a la perfecció amb els modelets dels famosos. Què us semblen? Creieu que van a conjunt? 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Waterstones (@waterstones)


 


Amb la col·laboració de: 
Associació de Joves Lectors Catalans
www.joveslectors.cat


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: