Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 10 de maig

per Redacció, el 10 de maig de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui serà un dia molt favorable per a tu. Gaudeix de les bones experiències que viuràs i no perdis el temps pensant en el futur. Aprecia els petits plaers de la vida i estigues agraït/da per les coses que tens.

TAURE
Avui t'has llevat molt reflexiu/va. Intenta no obsessionar-te amb els teus pensaments i fes alguna cosa per distreure't. Queda amb els teus amics, passa temps amb la teva parella, fes un pla en família... Fes coses que t'omplin l'ànima i et facin desconnectar.

BESSONS
Avui és un dia perfecte per posar-te al dia amb totes les tasques que tens pendents. Fes una llista amb les coses que has de fer i organitza't per fer-les durant el que queda de setmana. Requerirà esforç, però et sentiràs molt bé quan ho tinguis tot fet.

CRANC
Avui serà un molt bon dia. Les coses et van bé i estàs feliç. No pensis en el que passarà demà i centra't en el que estàs vivint avui. El present és l'únic moment que tens i no l'has de malgastar pensant en el futur.

LLEÓ
Avui t'has llevat amb les piles recarregades i és un bon moment per posar-te al dia en tots els aspectes de la teva vida. Organitza la teva setmana, queda amb aquell/a amic/ga que fa temps que no veus, passa temps amb la família... Escolta al teu cor i fes el que et demana.

VERGE
Avui serà un dia molt mogut, però no hi ha res que no puguis fer. La clau és l'organització i la paciència. Recorda que hi ha temps per a tot i que no cal córrer. És millor fer les coses lentes i bé, que ràpides i malament.

BALANÇA
Avui és un dia ideal per fer allò que fa dies que tens pendent com quedar amb aquell/a amic/ga que fa temps que no veus, estrenar aquell jersei que fa dies que et vas comprar o anar a la nova cafeteria que han obert prop de casa teva. Dona't un plaer!

ESCORPÍ
Avui et sentiràs més irritable i sensible que de normal. Veus que les coses no surten com tenies previst i això et posa de mal humor. Intenta tenir paciència i rodejar-te de les persones que estimes. El temps ho posarà tot al seu lloc.

SAGITARI
Avui et sentiràs de mal humor i estaràs irritable. Recorda que és impossible controlar el que fan els altres i que no et pots responsabilitzar dels seus actes. Potser et molesta, però no hi pots fer res. Intenta relaxar-te.

CAPRICORN
Avui rebràs un cop de realitat que et farà obrir els ulls. Ves molt amb compte amb la gent que t'envolta, no tothom té intencions pures. Recorda que la teva intuïció és molt sàvia i que molt poques vegades s'equivoca.

AQUARI
Avui és important que facis cas a la teva intuïció i que no et deixis influenciar per l'opinió dels altres. Passa temps amb tu mateix/a i no comparteixis més coses de les necessàries amb les persones del teu entorn.

PEIXOS
Avui t'has llevat amb l'autoestima molt alta. Estàs feliç i la gent del teu entorn ho nota. Aprofita per cuidar-te i tenir un dia de selfcare. T'anirà molt bé per sentir-te en pau amb tu mateix/a i per enfortir les teves relacions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: