Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de maig de 2024 a les 10:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Les crispetes es van popularitzar als cinemes durant la Gran Depressió dels anys 30. Els amos dels cinemes, en un intent per augmentar les vendes, van començar a vendre les crispetes i es van convertir en tot un èxit.

Les estrelles de mar no tenen ni cervell ni sang. En comptes d'això, tenen un sistema nerviós descentralitzat i fan servir aigua en lloc de sang per bombejar nutrients a través dels seus cossos.

El so del tro pot viatjar a velocitats de fins a 343 metres per segon, però la llum del llampec viatja a una velocitat molt més gran, aproximadament de 299,337 quilòmetres per segon.

L'any 1985, l'empresa Coca-Cola va dissenyar un dispensador de Coca-Cola pel seu ús a l'espai. Malauradament, els astronautes no van poder gaudir de la beguda, ja que, en gravetat zero, el líquid es dispersava en comptes de quedar-se al got.

L'emoji de la caca és un dels més populars de la cultura digital. Va ser creat pel dissenyador japonès Shigetaka Kurita l'any 1999. Es va inspirar en un còmic que mostrava excrements amb una expressió fàcil alegre.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: