Logotip de Adolescents.cat

La crema bronzejadora més viral de tiktok

per Redacció, el 3 de maig de 2024 a les 10:00
S'apropa el bon temps i és possible que vulguis començar a bronzejar la teva pell.

A hores d'ara segur que ja saps que l'únic bronzejat saludable que existeix és el químic. Així que res de passar-te hores torrant-te sota el sol per agafar una mica de color. Aquesta és l'alternativa de Mercadona que s'ha fet viral a les xarxes:

 
@mmons_doll 🚨Alerta Producto triple B🚨 Bueno bonito y barato es el autobronceador gradual de @mercadona_oficial #mercadona #mercadonabeauty #deliplus #autobronceador #viral #belleza #review ♬ sonido original - MONTSE SÁNCHEZ

Es tracta d'una crema bronzejadora molt econòmica (2,75 euros) i que s'aplica com si fos una crema hidratant. Està pensada pel cos i ofereix un bronzejat progressiu. És a dir, te l'has d'anar aplicant fins a aconseguir el to que vols.


A continuació et deixem alguns consells per aplicar-te correctament el producte:
  1. El primer pas és ficar-te a la dutxa i exfoliar-te la pell. Si et depiles, aquest és el moment per fer-ho.
  2. Just en sortir de la dutxa, t'hauràs d'aplicar crema hidratant per tot el cos.
  3. Un cop la hidratant s'hagi absorbit, és moment d'aplicar el bronzejador fent cercles.
  4. Si vols autobronzejar-te la cara, pots fer-ho amb les restes del producte. És molt important que a la cara, les mans i els peus no fiquis gaire quantitat de producte.
 
@laiascastel Como usar bien el autobronceador :)) mi rutina y mis trucos para no parecer ni un fantasma ni un dorito en invierno 🌞🌞🌞🌟🌟🌟🌟 #autobronceador #bronceado #trucosbronceado #selftanner #trucosbelleza #tutorialbelleza #itgirl #thatgirl #thatgirlaesthetic #pintrest #inspovibesss #inspovogue ♬ sonido original - Laia

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: