Logotip de Adolescents.cat

Com salvar el sexe en la teva relació

per Redacció, el 3 de maig de 2024 a les 10:00
Si fa anys que estàs en una relació, segur que has notat que les ganes de tenir sexe han disminuït considerablement. Abans no perdíeu ni una oportunitat, i ara preferiu mirar una pel·lícula arraulits.

És totalment normal i no necessàriament ha de ser dolent, però cal posar-hi remei com més aviat millor per tal que el sexe no acabi desapareixent totalment del mapa.


Com? Doncs seguint el mètode 2-2-2, que consisteix a tenir una cita cada dues setmanes, passar un cap de setmana fora cada dos mesos i fer un viatge sols cada dos anys.

Aquests plans no han de ser necessàriament cars i podeu adaptar-los segons les vostres possibilitats, però és important que ho feu. Canviar d'aires us permetrà veure-us des d'una altra perspectiva i recuperar l'excitació.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: