Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu es nega a ensenyar una cama durant un photocall

per Redacció, el 18 d'abril de 2024 a les 12:00
Aquest cap de setmana es va celebrar l'entrega dels Olivier Awards, uns prestigiosos premis que reconeixen la feina i la importància del teatre.

Entre els actors i actrius convidades es trobava Hannah Waddingham, coneguda pel seu paper a Joc de Trons. Durant el photocall, al qual va assistir amb un vestit color malva, va rebre un comentari totalment fora de lloc: "Ensenya una cama", li va demanar algú de la premsa.


Ella, sense pensar-s'ho dues vegades, va respondre: "Això no li diries mai a un home. No siguis idiota o marxo, no em tornis a demanar que ensenyi una cama".
 
La seva actitud va ser molt aplaudida per les persones que estaven allà, ja que a la indústria audiovisual hi ha moltes actituds masclistes que no s'haurien de passar per alt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: