Logotip de Adolescents.cat

T'agraden les arts escèniques? No et perdis aquests espectacles!

per Redacció, el 2 d'abril de 2024 a les 10:00
Enguany se celebra la 35a edició de la Mostra Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

Des del 2019 compten amb el Grup Mostra Jove, un espai de trobada d'una vintena de joves d'entre 12 i 22 anys que tenen interès en les arts escèniques i que volen enriquir l'experiència dels joves envers el fet escènic i potenciar-ne la participació.

La 35a Mostra Igualada també inclou en la seva programació espectacles adreçats a tots els públics que poden interpel·lar als joves. Aquests espectacles tracten temàtiques com el desig i el consentiment, la transició i els codis de gènere, l'inconformisme o els drets humans, entre d'altres.

Aquestes són alguns espectacles per a joves que pots anar a veure:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: