Logotip de Adolescents.cat

Et preocupa el que la gent pensa de la teva relació? Aquí tens uns consells

per Redacció, el 25 de maig de 2024 a les 11:00
Que et preocupi el que la teva família i amistats pensen de la teva relació és totalment normal.

Per molt que tu estiguis convençut/da dels passos que estàs donant amb la teva parella, sempre et farà una mica de respecte el que puguin pensar els altres. Perquè saps que ells no estan vivint la teva relació des de dins i és possible que hi hagi coses que no entenen.


Si sents que les persones del teu entorn tenen dubtes de la teva relació i te'ls estan transmetent, és important que parlis amb ells. Fes-los saber que agraeixes la seva preocupació, però que t'agradaria que confiessin una mica més en vosaltres.

Si de veritat t'estimen, intentaran donar-te més de suport. I, si realment veuen alguna red flag en la teva relació, és important que els escoltis i que tinguis en compte la seva opinió. És possible que et salvi d'alguna decepció!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: