Logotip de Adolescents.cat

La iniciativa d'aquest famós influencer per promoure l'adopció

per Redacció, el 21 de febrer de 2024 a les 10:00
Espanya és el país on més mascotes s'abandonen de tot Europa. Concretament, cada any es recullen quasi 300.000 animals als carrers, dels quals el 60% són gossos.

Des que es coneix aquestes dades, s'està intentant conscienciar de la importància d'adoptar i l'influencer Nil Ojeda ha volgut aportar el seu granet de sorra.


Concretament, l'influencer ha decidit començar a difondre a través de la web de la seva marca "MilfShakes" a més de 120 gossos que estan en adopció.

Si entres a la web trobaràs els perfils dels gossos que estan buscant llar i, si en vols algun, podràs contactar amb el centre per adoptar-lo.


Recorda que adoptar un animal és una cosa molt seriosa i que has d'estar 100% segur/a de fer-ho i acceptar les conseqüències i responsabilitats que això comporta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: