Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 de febrer

per Redacció, el 20 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un dia per gaudir de la teva activitat mental i avançar amb tot allò que tens pendent. És possible que et costi una mica gestionar les teves emocions, així que intenta rodejar-te d'un ambient tranquil.

TAURE
Avui et podries sentir una mica incòmode amb tot el que està passant al teu voltant. Intenta evadir-te una mica i passar temps sol/a per regular les teves emocions. Si hi ha alguna cosa que t'angoixa, intenta posar-hi solució.

BESSONS
Avui intenta estructura una mica la teva vida i establir prioritats. És hora de posar ordre a la teva agenda i a posar-te al dia amb els missatges de WhatsApp. També és un bon moment per canviar les contrasenyes de les xarxes socials que fas servir.

CRANC
Avui és un dia favorable per deixar anar les teves emocions i profunditzar en elles. No tinguis por a comunicar com et sents i a demanar suport a la gent que estimes. És important tenir altres perspectives del que et passa.

LLEÓ
Avui gaudiràs d'una gran intuïció, així que aprofita-la! Rodeja't de la gent que estimes i comparteix els teus pensaments. Si algú et demana ajuda, no dubtis ni un segon a oferir-la! Avui tocaràs la fibra sensible de la gent que t'envolta.

VERGE
Avui és un dia ideal per començar a planificar la teva rutina. Plasma les teves grans idees en una llibreta i intenta treure-li tot el suc. No deixis passar tot allò que pots fer avui. Demà potser serà massa tard!

BALANÇA
Avui tens l'impuls, la força i el coratge que necessites per tirar endavant. Atreveix-te a comunicar com et sents i què necessites. Si la persona que tens al costat mereix estar a la teva vida, ho respectarà.

ESCORPÍ
Avui és un dia intens i carregat d'emocions. No deixis que els teus pensaments t'ennuvolin l'enteniment i et prenguis massa seriosament els comentaris de la resta. Confia en tu i en les coses que estàs fent.

SAGITARI
Avui la teva impulsivitat et pot fer tenir algun enfrontament amb algú que estimes. Intenta pensar abans d'actuar i demana perdó quan t'equivoquis. És important que cuidis els teus vincles.

CAPRICORN
Avui et sents alliberat/da i amb ganes d'enamorar-te del món. Estàs aconseguint apreciar les petites coses del dia a dia i el teu estat d'ànim està millorant molt. No deixis de creure en la màgia de l'amor.

AQUARI
Avui estàs una mica més sensible del normal. És normal, ja que la lluna està passant pel signe de Cranc i això aporta molta sensibilitat emocional. Intenta gestionar els teus problemes abans que es facin massa grans.

PEIXOS
Avui és un gran dia per tu i per la gent que t'envolta. La teva essència brilla per si sola, així que no deixis de mostrar-te tal com ets. La teva autenticitat és el que fa especial, que no te n'oblidis mai!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: