Logotip de Adolescents.cat

Quants diners guanyen els concursants d'OT?

per Redacció, el 19 de febrer de 2024 a les 11:45
Una de les preguntes més buscades des que va començar Operación Triunfo 2023 és "quants diners guanyen els concursants?". I és que sabem que el preferit de cada setmana guanya 3.000 euros, però què guanyen per participar en el programa?

Es desconeix quant els hi paguen pel simple fet d'estar al programa, però sabem que el guanyador rebrà un premi de 100.000 euros. A més, Tinet Rubira (productor del programa), va revelar l'any 2019, que els concursants reben diners per participar en la gira d'OT.


Concretament, el guanyador del concurs guanyaria 5.000 euros per concert, mentre que els finalistes guanyarien 3.000 euros i els primers expulsats 1.000 euros. Això sí, cal tenir en compte que aquestes xifres són de l'any 2019 i que aquest any podrien variar les quantitats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: