Logotip de Adolescents.cat

Què ha de tenir una follaamistat perquè funcioni?

per Redacció, el 16 de febrer de 2024 a les 10:00
Tenir un/a follaamic/ga pot sonar molt divertit, però no sempre ho és.

Segons explica la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles Mireia Muñoz a "La revolució sexual" de RAC1, per tal que una relació de follaamistat funcioni cal que les dues persones estiguin d'acord amb el que volen.


És a dir, les dues persones han de tenir molt clar el que esperen de la relació. Cal en tenir en compte, però, que "tenir només sexe" és gairebé impossible. Al final sempre hi ha una relació sexoafectiva que va més enllà del sexe, per tant, també cal tenir responsabilitat afectiva.

També hi ha la falsa creença que les relacions de follaamistat requereixen menys compromís que una relació de parella convencional. Però, segons l'experta, això no sempre és així: "He trobat parelles amb relacions molt fredes, i, en canvi, follaamics amb molta confiança i amistat de base".


A més, tenir una bona comunicació és imprescindible perquè la cosa funcioni. Cal pactar els límits i tenir-los presents. Si un dels dos necessita un canvi, s'ha de parlar. Sovint, les relacions de follaamistat evolucionen cap a una relació de parella o només d'amistat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: