Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 14 al 20 de febrer

per Redacció, el 14 de febrer de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs passant per un moment complicat i això està fent que discuteixis més sovint amb la teva parella. Intenta passar més temps sol/a per aprendre a gestionar les teves emocions.

TAURE
Aquesta setmana aprofita cada moment amb la teva parella, perquè viuràs moments plens de felicitat i il·lusió. No facis cas a les opinions de gent que només vol fer-te mal.

BESSONS
Últimament estàs una mica distant amb la teva parella. Si necessites passar més temps sol/a, no tinguis por a comunicar-ho. T'anirà bé per entendre què t'està passant i solucionar-ho.

CRANC
No tinguis por a mostrar-te vulnerable davant la teva parella. T'ha demostrat en diverses ocasions que t'estima i que vol el millor per a tu. Si millores la comunicació, la vostra relació també ho farà.

LLEÓ
No posis en perill la teva relació per una simple atracció. Estar amb altres persones no solucionarà els teus problemes. Intenta comunicar-te amb la teva parella i esforçar-vos per reviure la flama.

VERGE
Aquesta setmana la teva parella estarà molt receptiva. Aprofita per organitzar plans especials, com una escapada de cap de setmana o un sopar romàntic. Us sentireu molt connectats.

BALANÇA
Estar fred/a amb la teva parella no servirà de res. Si sents que alguna cosa està fallant, pren la iniciativa i treu el tema. Recorda que les relacions més sanes estan plenes de converses incòmodes.

ESCORPÍ
Estàs passant per un mal moment en l'amor i no passa res. Aprofita per fer plans en solitari i conèixer-te de veritat. Això t'ajudarà a tenir una relació sana i duradora en el futur!

SAGITARI
La teva parella està sempre al teu costat i a vegades sembla que no ho valoris. Aprecia el que tens i deixa de centrar-te en el que no tens. És moment de demostrar-li a la teva parella tot el que sents per ella.

CAPRICORN
Aquests dies viuràs moments plens de felicitat amb la teva parella. Deixa de banda totes les teves preocupacions i no espatllis el moment. Centra't a viure el present!

AQUARI
Tu i la teva parella no esteu passant pel millor moment. És normal, totes les relacions tenen alts i baixos. Intenta no forçar les coses i fer cada cosa al seu temps.

PEIXOS
Centra't en la teva relació i no et distreguis amb la mínima mostra d'interès per part d'algú altre. T'has esforçat molt per aconseguir la relació que tens avui dia, no la perdis així com així.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: