Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 17 i 18 de febrer

per Redacció, el 17 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La teva energia a vegades et deixa exhausta, així que és hora de recarregar les piles. Descansa i relaxa't, tant la teva ment com el teu cos t'ho agrairan. Moment de la sort: dissabte a la nit.

TAURE
Trenca amb la melancolia i fes activitats que et facin sentir bé. No et deixis arrossegar per coses sense sentit. Escolta la teva ment i fes el que et demani. Moment de la sort: dissabte al matí.

BESSONS
Estàs a punt de viure canvis importants. Tot i sentir-te saturat/da, mantingues la il·lusió. Saps que alguna cosa significativa està a punt de passar. No deixis que els nervis et frenin. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
Aprofita aquests dies per descansar i cuidar de tu mateix/a. Necessites pau mental i física, així que desconnecta de les xarxes socials i dedica temps a activitats productives. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
És el moment de prioritzar l'amor propi. Després de setmanes complicades, dedica't temps a tu mateix/a. Busca la satisfacció interna i estigues orgullós/a de la persona que ets. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

VERGE
No perdis més eltemps amb gent que t'ha fet mal. Evita la negativitat i concentra't en el que realment importa. Intenta desconnectar i allunya't de totes les males vibres. Moment de la sort: dissabte a la nit.

BALANÇA
El teu cos necessita un respir, així que concedeix-te el descans que mereixes. Recarrega les teves energies i dedica temps a activitats que realment gaudeixes. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
És moment d'evitar distraccions i concentrar-te en les teves metes. Estàs creant el teu present, així que deixa enrere el passat. Moment de la sort: diumenge a la nit.

SAGITARI
No caiguis en la temptació de comprar coses "perquè sí" i estableix prioritats. Troba un equilibri entre estalviar i gaudir de la vida. Recorda que les millors coses de la vida són gratis, com passar temps amb la gent que estimes. Moment de la sort: dissabte al matí.

CAPRICORN
És moment de descansar i eliminar tot l'estrès del teu cos. Confia en que la teva fortalesa i determinació et portaran lluny. Si pots somiar-ho, pots crear-ho. Estàs en el camí correcte. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Busca la pau i la tranquil·litat que tant necessites. Tot i que hi hagi alts i baixos, mantingues la calma. El que et preocupa avui, deixarà de fer-ho aviat. Continua enfocat/da en el teu benestar. Moment de la sort: diumenge a la nit.

PEIXOS
És moment de deixar totes les inseguretats enrere. Rodeja't de bones persones i practica l'autocontrol. Recorda que no passa res per tenir dies dolents. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: