Logotip de Adolescents.cat

Què passarà amb Dani Alves?

per Redacció, el 9 de febrer de 2024 a les 10:00
Aquest dimecres ha acabat el judici contra el futbolista Dani Alves, acusat de violar a una noia a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022.

Ha explicat els fets en ordre cronològic i ha assegurat que en cap moment es va mostrar violent amb la víctima. A més, ha assegurat que ni li va impedir sortir del lavabo ni ella li va dir en cap moment que no volia res.


També ha afirmat que havia begut "dues ampolles de vi i alguna copa de whisky" i que la fel·lació que la denunciant li va practicar va ser tot el coit. Tot i això, Alves sabia el que estava passant i podia diferenciar perfectament entre el bé i el mal tot i haver begut.

Pel que fa a la víctima, els metges forenses que la van explorar van concloure que les lesions físiques que presentava són compatibles amb les d'una agressió sexual. A més, presentava "estrès posttraumàtic" i símptomes propis de la condició de víctima.


La víctima ha mantingut la seva versió dels fets des del primer moment, a diferència del futbolista, que l'ha canviat fins a cinc vegades.

Alves està en presó preventiva des de fa més d'un any i, tot i que la seva defensa ha demanat la llibertat provisional, la fiscalia s'ha oposat. Finalment, l'acusació ha decidit que es mantindrà la presó preventiva.

La resolució final es coneixerà en un termini màxim de 20 dies. La fiscalia demana 9 anys de presó pel futbolista, mentre que la defensa de la víctima n'exigeix 12. La defensa de Dani Alves, en canvi, sol·licita un any amb un pagament de 50.000 euros.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: