Logotip de Adolescents.cat

Una exsoltera de "La Isla de las Tentaciones" confessa els secrets del programa

per Redacció, el 9 de febrer de 2024 a les 12:00
Irene Viñolo, una jove de 24 anys, va participar com a soltera a la cinquena temporada de "La Isla de las Tentaciones", i ara s'ha unit a l'últim trend de TikTok per explicar coses del programa.

Segons ha explicat, la meitat de les coses que es veuen al programa són "mentida o estan exagerades". A més, ha explicat que no paguen bé i que, a diferència del que pensa molta gent, no estan allà de vacances, sinó que no els hi deixen "ni treure el cap a la platja".

 
@irenerodrigux Ponemos un bote entre todos por si la penultima se cumple #lidlt #lentejas ♬ sonido original - Irene viñolo🦁

No és la primera exsoltera que decideix explicar coses del programa. La tiktoker Carolina Moura també va revelar alguns secrets durant la seva entrevista a ¡Vaya Vaina!.


Segons va explicar, la presentació que fan les solteres al principi no se la inventen elles, sinó que els hi dona feta el programa. A més, va explicar que si no dones joc al programa, et fan fora.
 
@vaya_vaina @carolinamoura casi llora cuando vió su frase de @La Isla De Las Tentaciones ?👀😂 #vayavaina #jaleottv #jaleohub #laisladelastentaciones #lidlt #idlt #parati #fyp ♬ sonido original - ¡Vaya Vaina!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: