Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 10 i 11 de febrer

per Redacció, el 10 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana és moment de reflexió. Sents que estàs carregant amb responsabilitats que no et pertoques i et sents frustrat/da. Intenta recuperar l'esperança i gaudeix de les coses que estan per venir. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Aquest cap de setmana sigues fort/a i no deixis que l'opinió de la resta et preocupi més del compte. Calma els teus pensaments i confia en tu mateix/a. És temps de fer passos importants. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

BESSONS
Aquest cap de setmana és perfecte per establir rutines i organitzar-te. No descuidis els teus límits personals i prioritza el teu benestar. Crea hàbits que t'ajudin a mantenir l'equilibri i evitar carregar amb responsabilitats alienes. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana estaràs preocupat/da pels diners. No et sentis culpable per comprar aquelles coses que realment et fan il·lusió, però no et deixis endur per les rebaixes. Si compres una cosa, que sigui perquè realment la necessites. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Aquest cap de setmana t'hauràs d'enfrontar a alguns desafiaments, però ho faràs amb un somriure a la cara. Deixa enrere l'ansietat per problemes futurs i concentra't en viure el present. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana intenta descansar. Has d'aprendre a posar límits si no vols que la situació et sobrepassi. La teva salut mental és molt important i t'has de protegir de les males vibres. Moment de la sort: diumenge al matí.

BALANÇA
Aquest cap de setmana tindràs pensaments trobats i emocions intenses. És moment de tancar una etapa i no t'agrada gens enfrontar-te als acomiadaments. Experimentaràs una muntanya russa d'emocions. Moment de la sort: dissabte a la nit.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana enfoca't en tu i en la teva salut mental. Necessites desconnectar i relaxar-te per mantenir el ritme. Troba maneres de recarregar energies i rodeja't de la gent que més estimes. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

SAGITARI
Aquest cap de setmana analitza les experiències que han canviat la teva perspectiva i manera de viure. Confia en els teus propòsits i no et desanimis si veus que les coses no surten com tenies previst. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana arriben molts canvis a la teva vida. És moment de començar a ser feliç i d'enfocar-te en tu. Prepara't per viure experiències noves i no et preocupis per les expectatives alienes. Moment de la sort: diumenge a la nit.

AQUARI
Aquest cap de setmana segueix els teus instints i desitjos. Mantinga't fidel a tu mateix/a i no baixis els estàndard per por a perdre. Gaudeix sent autèntic/a i no et preocupis per les expectatives alienes. Moment de la sort: dissabte al matí.

PEIXOS
Aquest cap de setmana diràs adeu a una etapa. Res és etern i ho has d'acceptar. Preparat per viure noves experiències, concentra't en el canvi i visualitza el camí cap a on vols estar. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: