Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de febrer

per Redacció, el 9 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Sents que estan canviant moltes coses a la teva vida. No pateixis perquè el karma està fent la seva funció. Confia en que tot t'està dirigint cap al bon camí.

TAURE
No posis en dubte els teus valors sota cap condició. Tingues presents els teus propòsits, però no intentis aconseguir-los de qualsevol manera. És millor fer les coses bé i tard, que malament i ràpid.

BESSONS
Les teves emocions estan una mica descontrolades. No busquis trobar el motiu, simplement acceptar-ho i intenta relaxar-te. Rodeja't de la gent que et fa sentir estimada.

CRANC
Prepara't per una transformació emocional profunda. És moment d'obrir-te a nous horitzons mental i sortir de la teva zona de confort. No deixis que ningú t'imposi els seus criteris.

LLEÓ
Revisa les teves inseguretats i el teu ego, ja que et pot portar problemes en les teves relacions. No tinguis por a compartir les teves idees i emocions.

VERGE
Si confies en tu i t'enfoques en els teus somnis i desitjos, podràs aconseguir-los. Obra't completament al moment present, confia en el teu potencial i pensa que tot el que desitges és possible.

BALANÇA
El teu estat d'ànim comença a millorar. Ja no et sents tan trist/a com els últims dies i tens ganes de fer coses. Aprofita aquesta energia per obrir-te a noves experiències.

ESCORPÍ
És un dia perfecte per fer introspecció i manifestar el que vols a la teva vida. Pensa en experiències transformadores que et poden canviar la vida i aportar-te la felicitat que necessites.

SAGITARI
Estàs molt connectat/da amb els teus propòsits de vida, i has de continuar així. Avui escriu tot el que desitges, fes meditacions guiades, imagina i visualitza tot el que desitges.

CAPRICORN
La vida t'està convidant a prendre decisions diferents respecte a com gaudeixes i com et relaciones amb la resta. Intenta sortir de la teva zona de confort i connecta amb els teus somnis.

AQUARI
No tinguis por a deixar anar les idees que fins ara formaven part de tu. El canvi és necessari per avançar i no ho has de veure com una cosa negativa. Sigues valent/a.

PEIXOS
La força t'acompanya i és moment d'aprofitar-la per començar nous projectes. No deixis que res ni ningú et faci dubtar de tu. Si creus en l'espiritual, no dubtis a fer un ritual per atraure la sort.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: