Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 7 al 13 de febrer

per Redacció, el 7 de febrer de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Ara més que mai necessites estabilitat emocional. No tiris la tovallola i esforça't per mantenir la teva relació. Les coses no estan sent fàcils, però val la pena seguir endavant. Si no tens parella estigues atent/a, perquè una persona del teu passat està a punt de tocar la teva porta.

TAURE
Estàs vivint una etapa molt estable i feliç amb la teva parella. Aprofita-la! Si encara no has trobat la teva mitja taronja, aprofita també aquesta etapa i no desaprofitis cap oportunitat de conèixer a algú interessant.

BESSONS
La timidesa t'està privant de conèixer persones interessants. Deixa de preocupar-te tant per la impressió que dones i comença a centrar-te en la impressió que et dona la resta de gent a tu. T'agrada el que veus?

CRANC
La lluna farà que aquests dies estiguis més sensible i que necessitis més que mai que la teva parella et demostri la seva estima. Explica-li com et sents per evitar conflictes. Si estàs solter/a, no acceptis l'amor de qualsevol.

LLEÓ
En les teves mans està la decisió de donar-li una altra oportunitat a aquella persona del passat. Només tu saps el que vau viure i com et vas sentir, així que no facis gaire cas a les opinions de la resta.

VERGE
Aquest és un molt bon moment per l'amor. No tinguis por a lligar, enamorar-te i formalitzar la teva relació. Gaudeix del moment i deixa que t'estimin i et valorin com et mereixes!

BALANÇA
La passió estarà molt present en la teva relació. Gaudeix dels moments íntims i aprofita per experimentar i provar coses noves. 

ESCORPÍ
Si sents que és la persona indicada, què és el que et tira enrere? No tinguis por i tira't a la piscina! Si t'equivoques ja rectificaràs.

SAGITARI
T'estàs començant a sentir atret/a per una persona a qui coneixes des de fa temps. Abans de fer un pas més, reflexiona sobre el que estàs sentint.

CAPRICORN
No facis cas als comentaris de la gent. Tenen enveja de la teva relació i volen que les coses us vagin malament, però no ho aconseguiran. Si no tens parella, estigues atent/a perquè estàs a punt de conèixer a algú molt especial.

AQUARI
Últimament estàs una mica distant, i la teva parella s'està començant a preocupar. Si no vols que les coses es compliquin, comença a canviar el mood... Si no tens parella, gaudeix de la teva pròpia companyia i no tinguis pressa a trobar la teva mitja taronja!

PEIXOS
La teva parella no és tan detallista com t'agradaria i això et fa estar trist/a. Comunica-ho abans que se't faci bola i explica-li quines coses t'agradaria veure per part seva. Cadascú té la seva manera de demostrar amor i que no siguis detallista no significa que no t'estimi.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: