Logotip de Adolescents.cat

La teva millor amiga ha començat a sortir amb el teu ex? Aquest és el consell que necessites

per Redacció, el 12 de juliol de 2024 a les 11:00
Superar una ruptura no és gens fàcil i quan per fi has aconseguit oblidar-te de la persona no vols que res ni ningú et recordi la seva existència. Però... què passaria si el teu millor amic o amiga comença a sortir amb el teu ex?

Doncs que seria una putada, les coses clares, però no et quedaria més remei que acceptar-ho. Si la vostra relació no va funcionar va ser per alguna cosa, i si s'han enamorat no hi ha res que puguis dir o fer per canviar les coses.


El més important és que valoris la gravetat de la situació. Ho estan fent per putejar-te o estan tenint en compte els teus sentiments? Si s'han preocupat per explicar-t'ho el més probable és que es preocupin per tu i no vulguin fer-te mal.

Intenta posar-te en la seva pell. Si han decidit estar junts mentre tu encara estàs passant el dol de la ruptura, podríem dir que sí que és de ser una mica mala persona... però si no és el cas i ja ho tenies superat, quin és el veritable problema?


Parla amb el teu amic/a i explica-li com et sents. Potser necessites temps per assimilar-ho i vols distanciar-te una mica, potser ho trobes imperdonable i vols que la vostra amistat acabi o potser vols mantenir l'amistat però sense parlar de la seva relació. Qualsevol opció és bona.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: