Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 de febrer

per Redacció, el 6 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui estàs una mica irritable a causa d'una recent notícia que t'han donat. Intenta mantenir la calma. Has d'acceptar que les coses són com són i que no pots fer res per canviar-les.

TAURE
Avui t'adonaràs que les coses no sempre són com semblen. Has de deixar de treure conclusions abans d'hora i de prejutjar a les persones que t'envolten.

BESSONS
Avui et sents més altruista que mai. No reprimeixes aquestes ganes d'ajudar a la gent que t'envolta. Encara que no t'ho diguin, molts d'ells necessiten ajuda!

CRANC
Avui enfoca't en el teu propòsit de vida i esforçat per aconseguir-lo. Fes-te amb una bona agenda i planifica els teus següents passos. No menyspreïs el teu temps!

LLEÓ
Avui sentiràs que tot està descontrolat. No t'atabalis i relaxa't. Mai ho tindràs tot sota control i això està bé. Concentra't en el que sí que està en les teves mans i oblida't de la resta.

VERGE
Avui intenta posar-te fre i deixar d'exigir-te tant. Està bé que vulguis donar el millor de tu, però has de saber parar. No estaràs sempre al 100% i has d'acceptar-ho.

BALANÇA
Avui intenta trobar l'equilibri entre les obligacions i el plaer. Organitza les teves responsabilitats de manera que et quedi temps per veure als teus amics o per practicar els teus hobbies.

ESCORPÍ
Avui estaràs especialment intuïtiu/va. Aprofita per reflexionar sobre els teus sentiments i tot el que tens dins. Escolta't i fes el que et demana el cos, que és molt savi.

SAGITARI
Avui t'atreveixes amb tot i no hi ha res que et freni. Aprofita aquesta energia per alliberar-te de totes les tensions del passat. 

CAPRICORN
Avui tingués molt presents els teus límits. Està bé que vulguis complir amb les teves obligacions, però també has de descansar per recarregar energies. Escolta el teu cos.

AQUARI
Avui serà un dia complicat a nivell mental. Intenta fer activitats que et facin desconnectar i recarregar piles. Planteja't acudir a teràpia o meditar. 

PEIXOS
Avui és un dia ideal pel desenvolupament personal. Passa temps amb tu mateix/a i treballa en la persona que vols ser. Sigues pràctic/a i realista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: