Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 5 al 11 de febrer

per Redacció, el 5 de febrer de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana comença amb alguns desafiaments, però és el teu moment per obrir-te a noves oportunitats. Evita prendre decisions impulsives i confia en tu mateix/a. Dia de la sort: dimecres.

TAURE
Aquesta setmana arranca amb molt bones vibres, sobretot en les teves relacions. Dedica temps a l'autocura i també a la gent que més estimes. Evita les despeses innecessàries. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
Aquesta setmana experimentaràs algunes tensions. Busca suport en la gent que estimes. Evita la impulsivitat i confia en les teves habilitats per superar els problemes. Dia de la sort: dimarts.

CRANC
Aquesta setmana es presenta tranquil·la i positiva. Aprofita per prendre accions importants, com un canvi de rutina. No tinguis por a expressar les teves necessitats i deixa de procrastinar. Dia de la sort: dijous.

LLEÓ
Aquesta setmana hauràs d'enfrontar-te a diversos desafiaments. No t'oblidis de la humilitat i no deixis escapar cap aprenentatge. Busca un equilibri entre la independència i l'estabilitat en l'amor.

VERGE
Aquesta setmana se't presentaran projectes emocionants. No tinguis por als canvis i surt de la teva zona de confort. Aprofita per iniciar alguna cosa nova, perquè la sort estarà de part teva. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA
Aquesta setmana busca estabilitat en el teu dia a dia. És moment de plantejar-te si l'estil de vida que estàs tenint últimament t'està fent bé. Pensa en la persona que vols ser en el futur i actua en conseqüència. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana aconseguiràs deixar anar patrons i aprendre de les sorpreses que la vida et presenta. Evita conflictes innecessaris i mantingues la ment oberta. Prepara't per rebre oportunitats inesperades! Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
Aquesta setmana aprofita totes les oportunitats de creixement que se't presentaran. Troba l'equilibri entre l'expansió i les teves responsabilitats. Mantingues la calma i actua amb determinació. Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
Aquesta setmana es presenta plena d'iniciatives. Fes servir la teva intel·ligència per iniciar nous projectes i destacar en el teu entorn. Escolta la teva intuïció quan hagis de prendre una decisió important. Dia de la sort: dimarts.

AQUARI
Aquesta setmana hauràs de rodejar-te de persones amb qui no et dus gaire bé. Dona'ls una oportunitat i no perdis la calma abans d'hora. Intenta crear noves connexions i ampliar el teu cercle d'amistats. Dia de la sort: dimarts.

PEIXOS
Aquesta setmana tindràs una gran estabilitat emocional. Aprofita per fer tot allò que abans no t'atrevies, però no facis res que pugui desestabilitzar-te. Passa temps amb la gent que estimes i gaudeix de la vida sense preocupacions. Dia de la sort: dijous.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: