Logotip de Adolescents.cat

El millor moment per dir t'estimo

per Redacció, el 14 de maig de 2024 a les 20:00
El primer "t'estimo" és un moment molt especial que marca un abans i un després en una relació.

Aquest ha de sortir de manera natural, però també s'ha de saber trobar el moment adequat. No pots dir-li "t'estimo" a una persona el primer dia que la coneixes, perquè és impossible estimar realment a algú en tan poc temps.


Com explica la psicòloga Silvia Congost, "tu li pots dir t'estimo a l'altra persona el primer mes, però no l'estimes perquè no la coneixes i l'amor és una cosa que sorgeix i es va construint en anar compartint i en anar endinsant-te en aquella relació amb aquella persona".

No hi ha un moment adequat per dir "t'estimo", sinó que s'ha de dir en el moment en què s'està segur que el que s'està sentint és amor. És fàcil confondre el sentiment d'estar il·lusionat/da amb el d'estar enamorat/da.


I si et trobes en la situació en què l'altra persona et diu que t'estima i tu sents que encara no esteu en aquest punt, no has de tenir por a dir-li que tu també estàs il·lusionat/da i que sents que si les coses segueixen així t'acabaràs enamorant d'ell/a, però que encara us esteu coneixent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: