Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 31 al 6 de febrer

per Redacció, el 31 de gener de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Ara mateix sents que tens les emocions bloquejades i que no pots expressar-te com t'agradaria. Dona't temps i, quan et sentis preparat/da, expressa el que sents. 

TAURE
La teva parella ha comès un error i no saps com perdonar-li. Intenta posar-te a la seva pell i entendre la seva situació. Si no ho veus clar, recorda que res t'obliga a seguir al seu costat.

BESSONS
La comunicació amb la teva parella està fallant. Per molt que ho intenta, no aconsegueix entendre't. Intenta expressar millor les teves necessitats i veuràs com tot millora.

CRANC
La rutina t'avorreix, però això no ha de ser motiu per tontejar amb altres. No arrisquis la teva relació per una connexió sense importància. Controla els teus actes.

LLEÓ
Una relació requereix un esforç per ambdues bandes. No esperis que la teva parella ho faci tot. Intenta ser més detallista i escoltar les necessitats de la teva parella.

VERGE
Intenta passar temps d'oci amb la teva parella. Planifica un pla divertit que pugueu fer junts, com una petita escapada o una cita de les que fa temps que no teniu. Us anirà bé desconnectar!

BALANÇA
La teva parella està més afectuosa i receptiva que de normal. Aprofita aquest mood per passar temps amb ella fent coses que us facin il·lusió. Prepara't per rebre una petita sorpresa!

ESCORPÍ
Tot i que no sempre sàpiga com fer-ho, la teva parella intenta recolzar-te i ajudar-te amb els teus problemes. Aprèn a valorar la comprensió i l'estima que et demostra.

SAGITARI
La comunicació amb la teva parella és molt important per tenir complicitat. No et guardis el que sents i recorda que ell/a estarà sempre allà per escoltar-te.

CAPRICORN
Últimament sents que no tens l'estabilitat que t'agradaria. Expressa a la teva parella com et sents i comunica-li les teves necessitats. Si no és capaç de satisfer-les, no dubtis a passar pàgina.

AQUARI
Les discussions en parella no es poden evitar, així que has d'aprendre a gestionar-les. Deixa de voler tenir sempre la raó i comença a escoltar més els seus arguments. 

PEIXOS
Valora el que tens i aposta per l'estabilitat. Les relacions passatgeres són molt més divertides, però has de quedar-te amb el que t'aportarà més a la llarga.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: