Logotip de Adolescents.cat

L'empresa d'Elon Musk ha implantat un xip cerebral a una persona

per Redacció, el 31 de gener de 2024 a les 10:00
Neuralink, l'empresa d'Elon Musk, ha aconseguit implantar al cervell d'una persona un xip que li permetrà interactuar amb dispositius a través del pensament.

No és la primera empresa a aconseguir-ho, però els passos de Musk com a empresari/enginyer sempre generen molta expectació.


Segons han explicat des de X, el xip que han implantat a la persona rep el nom de Telepathy i permet controlar el telèfon o ordinador amb el pensament.

De moment Neuralink no ha emès cap comunicat ni ha respost les preguntes dels periodistes. Només se sap que la persona que ha rebut el xip s'està recuperant bé.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: