Logotip de Adolescents.cat

Quevedo anuncia una aturada en la música

per Redacció, el 29 de gener de 2024 a les 10:30
Quevedo ha anunciat en un directe d'Instagram que deixarà la música durant un temps.

"Amb aquest directe em volia acomiadar i donar-vos les gràcies per tot el que heu fet amb mi", ha agraït l'artista als seus fans.


Ha assegurat que ha fet tot el que havia de fer i que ara que ho ha acabat es mereix unes vacances. Abans de marxar, però, té preparat un "regal" pels seus fans, però no ha volgut revelar cap detall.
 
@tumusicahoy SE RETIRA TEMPORALMENTE 🥺🥺 @Quevedo anuncia su retiro temporal de la música 🙏🏻 Confirmó: “voy a intentar desconectar”, pero agregó “volveré pronto y quizás con un álbum” ⚠️ #tumusicahoy #quevedo #tmh #musicosentiktok #tiktokmehizover ♬ Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52 - Bizarrap & Quevedo

El descans no serà només dels escenaris i la música, sinó que també desapareixerà de les xarxes socials. El seu compte d'Instagram, on té més de 3,3 milions de seguidors, està buit des d'aquest divendres.
 


En tot cas, l'artista ha promès als seus fans que tornarà i que espera tornar-los a veure "en els seus shows".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: