Logotip de Adolescents.cat

Les indirectes de Laura Escanes a Álvaro de Luna

per Redacció, el 26 de gener de 2024 a les 11:00
Laura Escanes ha decidit no quedar-se callada. Des que la seva exparella, el cantant Álvaro de Luna, va publicar "Suerte", una cançó plena d'indirectes cap a la seva relació, ha començat a escriure a Twitter tot el que pensa.

"Recorda sempre que el que en Joan diu d'en Pere diu més d'en Joan que d'en Pere", va ser el primer tweet que va escriure després que la cançó es fes pública. Tots els seus seguidors van tenir clar que les paraules anaven dedicades a Álvaro de Luna i el seu nou tema.

 

La seva ruptura, però, no només els va fer mal a ells, sinó que també va tenir conseqüències per la filla de Laura Escanes, Roma. A través de les xarxes socials havien estat mostrant que s'estimaven molt.

Sembla que la petita no va encaixar gaire bé la ruptura, però com ha escrit Laura Escanes a Twitter: "Ja no pregunta per tu". Unes paraules que donen a entendre que ja s'ha oblidat d'ell.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: