Logotip de Adolescents.cat

Julieta explica la seva trajectòria a OT

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 11:15
La Julieta ha visitat l'acadèmia d'Operación Triunfo per parlar amb els concursants sobre la seva trajectòria musical.

Ha explicat que ella mai havia pensat a dedicar-se a la música, sinó que va començar la carrera d'enginyeria: "Jo destacava per les mates, per la física, i mai per ser cantant ni tenir una bona veu”.


"Vaig començar com a hobby. Em gravava temes jo a casa, produïa, els meus amics m'ajudaven a gravar vídeos i quan vaig deixar la carrera em vaig centrar 100% en el projecte i vaig notar un canvi. Tot va fer un "boom", sobretot a Catalunya".

També ha explicat que un dels canvis que ha notat des que es dedica a la música és que la gent del seu entorn ja no la veu de la mateixa manera. Creu que per això és important rodejar-se dels seus amics de tota la vida.


Finalment, ha assegurat que viure de la música és molt divertit. "No estàs sempre fent el mateix. La teva feina és súper guai. Composes, produeixes, fas concerts... El món de la indústria també és molt interessant".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: