Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 24 al 30 de gener

per Redacció, el 24 de gener de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Si tens parella des de fa temps, procura implicar-te en els projectes que esteu construint junts. Si, en canvi, encara no tens parella, preparat per viure un amor molt intens amb algú que has conegut fa poc.

TAURE
La teva parella és molt comprensiva, i és hora que ho comencis a valorar. Intenta fer-li alguna sorpresa aquests dies. És important que se senti estimada. Si no tens parella, tingues paciència. L'amor arriba quan menys t'ho esperes.

BESSONS
Si tens ganes de planificar un viatge amb la teva parella, diga-li! Entre els dos podeu trobar ofertes i viatjar a un preu molt econòmic. Us anirà bé per enfortir la relació i augmentareu els vostres records junts.

CRANC
Deixa de ser tan exigent amb tu mateix/a i la teva relació. Tens una relació sana i estable, què més vols? Pensa en el bé de la relació i intenta erradicar aquestes conductes. Si no tens parella, és hora de sortir de la teva zona de confort i conèixer gent nova.

LLEÓ
Estàs entrant en un bucle d'apatia i desànim molt perillós per la teva relació. Comunica com et sents a la teva parella i accepta el seu suport. Si no tens parella, rodeja't de la teva família i la gent que estimes.

VERGE
Estàs passant per un moment complicat, i se't fa difícil dissimular-ho. Intenta no pagar-ho amb la gent que estimes, com la teva parella. Relaxa't i intenta controlar les teves emocions. Si no ho fas t'acabaràs quedant sol/a.

BALANÇA
Estàs començant a desconfiar de la teva parella o persona especial. Abans de muntar-te pel·lícules, parla amb ell/a. Explica-li com et sents i demana-li explicacions si calen. No t'atabalis i no busquis problemes inexistents.

ESCORPÍ 
La teva parella vol formar part de la teva vida, així que fes-la sentir part dels teus plans. Potser és massa aviat per pensar en el futur, però si vols que estigui al teu costat, has de pensar en ella. 

SAGITARI
És hora d'agrair a la teva parella tot el que fa per tu. Prepara-li una petita sorpresa, alguna cosa que li pugui fer il·lusió. Només necessita saber que has pensat en ella i has volgut tenir un detall.

CAPRICORN
No perdis el temps amb una persona que no té les idees clares. Necessites una persona que t'aporti estabilitat emocional, no una que et tregui la pau mental. Recorda que l'amor no fa mal i que si vol estar amb tu, t'ho demostrarà.

AQUARI
Últimament discuteixis sovint amb la teva parella. Has d'acceptar que no sempre tens la raó i que el seu punt de vista és igual de vàlid que el teu. Escolta el seu punt de vista i no treguis conclusions precipitades. 

PEIXOS
La teva parella necessita atenció. Està bé que et centris en tu mateix/a i els teus objectius, però no t'oblidis de la gent que estimes. Si et sents atabalat/da, parla-ho amb ell/a.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: