Logotip de Adolescents.cat

Per què ets incapaç de veure una pel·lícula sense distreure't?

per Redacció, el 25 de març de 2024 a les 10:00
Recordes quan va ser l'última vegada que vas mirar una pel·lícula sense cap tipus de distracció? Probablement no, perquè com ha observat un estudi de Barlovento Comunicación, set de cada deu persones estan pendents d'un altre dispositiu mòbil mentre miren una pel·lícula, sobretot els adolescents.

Els motius? D'una banda, la necessitat d'hiperestimulació a la que estàs acostumat/da. Cada vegada que la pel·lícula baixa una mica el ritme i la trobes menys interessant, aprofites per respondre algun WhatsApp, xafardejar Instagram...


I, d'altra banda, el FOMO (Fear Of Missing Out). És a dir, la por a estar-te perdent alguna cosa. Si, per exemple, saps que els teus amics o amigues estan parlant pel grup de WhatsApp que teniu, necessites saber què estan dient en tot moment per no perdre't res.

No ets l'únic/a a qui li passa, però és important que en siguis conscient i que aprenguis a gaudir de les coses sense distraccions. La pròxima vegada que et disposis a veure alguna pel·lícula o sèrie, procura deixar el mòbil ben lluny.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: