Logotip de Adolescents.cat

Què és el petting?

per Redacció, el 22 de gener de 2024 a les 10:00
Recentment, s'ha obert aquest dilema al programa de la Resistència amb la visita de Chanel.

Ella està convençuda que el petting només es pot fer amb roba i que consisteix en el fregament de les parts íntimes entre dues persones. En canvi, en Broncano creu que és tot allò que no implica penetració. Però, què és en realitat?


Doncs sembla que qui té raó és en Broncano i que el petting és "una pràctica sexual basada en carícies íntimes que no impliquen penetració ni vaginal, ni anal, ni oral". És a dir, es pot practicar amb roba o sense roba i inclou moltes coses: petons apassionats, masturbació, fregament de les parts íntimes...

Aquesta pràctica està molt relacionada amb l'adolescència i el moment d'iniciar-se en el món sexual. La majoria de persones comencen provant amb una mica de petting i, més endavant, quan se senten preparades, tenen relacions sexuals amb penetració.

 
@laresistencia_cero Por fin alguien le dice esta verdad a Broncano. Nadie en el equipo se atrevía ya a decirle nada pero lo del petting lo ha estado contando mal SIEMPRE. Me da igual que luego crea que tiene razón, no la tiene. El petting no es lo que dice Broncano. GRACIAS, @Chanel Terrero #laresistencia #davidbroncano #chanelterrero #preguntasclasicas #pettin ♬ sonido original - La Resistencia en M+

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: