Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 22 al 28 de gener

per Redacció, el 22 de gener de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana la teva ment estarà molt dispersa. És moment de treure't la careta i explorar els teus veritables sentiments. Ordena les teves prioritats i descobreix què t'està afectant internament. Dia de la sort: dijous.

TAURE 
Aquesta setmana et sentiràs una mica estancat/da. Enfoca't a viure el present, deixar de voler controlar-ho tot i atreveix-te a obrir la teva ment. Aquest canvi et portarà coses molt bones. Dia de la sort: divendres.

BESSONS 
Aquesta setmana sentiràs que la rutina se't fa bola. Comença a posar límits i no perdis cap oportunitat valuosa per culpa de no saber organitzar-te millor. Reconnecta amb els teus amics i allibera't de responsabilitats innecessàries. Dia de la sort: dimarts.

CRANC 
Aquesta setmana hauràs de dir "no" a responsabilitats alienes si no vols acabar amb la teva salut mental. Inverteix temps en el que realment t'importa. Aprèn a deixar anar i comença a viure més lleuger/a. Dia de la sort: dimecres.

LLEÓ 
Aquesta setmana enfoca't en els teus propòsits. Arrisca i busca noves oportunitats que t'apropin als teus somnis. Deixa que l'amor esperi mentre et concentres en la productivitat. Dia de la sort: divendres.

VERGE 
Aquesta setmana la teva determinació et durà a noves etapes. Analitza les teves decisions i no tinguis por a llançar-te. Aquest any és per gaudir i estar disposat/da a tot. Dia de la sort: diumenge.

BALANÇA 
Aquesta setmana et sentiràs una mica apàtic/a. Recorda que les etapes difícils són temporals. Confia en que les coses milloraran. Accepta la normalitat que arriba amb el fi de Mercuri retrògrad. Dia de la sort: dilluns

ESCORPÍ 
Aquesta setmana no estaràs al 100%, però no passa res. Pren-te temps per tu, per descansar i recarregar energies. No t'exigeixes més del compte i intenta trobar un equilibri a la vida, entre les responsabilitats i el descans. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI 
Aquesta setmana començaran a passar coses bones. No estàs en el teu millor moment, però està a punt d'arribar un canvi significatiu a la teva vida. El teu esforç veurà per fi la recompensa. Dia de la sort: dilluns

CAPRICORN 
Aquesta setmana aprendràs a dir que "no". S'ha acabat fer favors perquè sí. Has de valorar el teu temps i esforç. Qui vulgui la teva ajuda haurà de guanyar-se-la. No tinguis por a posar límits. Dia de la sort: divendres.

AQUARI 
Aquesta setmana t'enfrontaràs a un petit conflicte amb una persona que estimes. Recorda que les coses se solucionen parlant i que tancar-te en banda no solucionarà res. Tots podem cometre errors. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
Aquesta setmana veuràs com una persona s'allunya de tu. Has d'acceptar que no pots obligar a ningú a estar al teu costat, i has de ser fort/a per dir adeu a aquell que no vol estar al teu costat. Abraça els nous principis. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: