Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 20 i 21 de gener

per Redacció, el 20 de gener de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana estarà ple d'energia. Enfoca't en les teves passions i diverteix-te amb els teus amics. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana gaudeix de moments relaxants. Dedica temps als teus hobbies i cuida les teves amistats. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana socialitza i diverteix-te. Troba l'equilibri entre passar temps amb els teus amics i descansar. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana connecta emocionalment amb tu mateix/a i la gent que t'envolta. Gaudeix de moments amb la família i amics. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

LLEÓ
Aquest cap de setmana treballa la confiança en tu mateix/a. Participa en activitats que et facin destacar i diverteix-te. Moment de la sort: dissabte al matí.

VERGE
Aquest cap de setmana dedica temps al self-care. Organitza el teu espai i troba tranquil·litat en ell. Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Aquest cap de setmana dedica temps als teus amics, però també a les teves passions. Intenta trobar un equilibri entre passar temps amb altres i amb tu mateix/a. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana explora els teus interessos. Submergeix-te en activitats creatives i connecta amb els teus amics. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
Aquest cap de setmana surt de la teva zona de confort. Gaudeix de noves experiències rodejat/da de la gent que estimes. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana no perdis de vista les teves metes personals. Gaudeix del temps lliure, però fent coses que t'apropin als teus objectius. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana intenta socialitzar. Proposa un pla original als teus amics i connecta amb ells de manera més autèntica. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana explora el teu món interior. Dedica temps a la reflexió i cuida el teu benestar. Moment de la sort: diumenge al matí. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: