Logotip de Adolescents.cat

Coneixies aquesta pràctica sexual?

per Redacció, el 17 de gener de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has sentit a parlar del swaddling? Es tracta d'una pràctica sexual que consisteix a adormir-se mentre es produeix la penetració.

És a dir, consisteix a introduir el penis sense tenir sexe activament i anar a dormir.


Aquesta pràctica no només es pot dur a terme en parelles heterosexuals, sinó que també es pot introduir el penis a l'anus.

Els avantatges? Que els cossos estan connectats físicament i genera una sensació de proximitat molt forta en la parella.


Els inconvenients? Hi ha un risc molt alt de contraure un embaràs o una ITS. Així doncs, caldria fer servir preservatiu, el qual no és gaire fiable perquè pot desprendre's durant la nit. O es podria optar per un preservatiu femení, però aquest només protegeix de l'embaràs.

En tot cas, es tracta d'una pràctica bastant incòmoda i, pels riscos que comporta, des d'Adolescents.cat recomanem no posar-la en pràctica.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: