Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 17 al 23 de gener

per Redacció, el 17 de gener de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La influència de Venus potenciarà la teva sort per lligar amb persones interessants. Si tens parella, no sobrepassis els límits. És més important la teva relació que agradar a algú que no t'aportarà res.

TAURE
La teva relació sentimental és estable i és normal que estigueu passant per un moment de monotonia i avorriment. Intenta donar-li una sorpresa organitzant un pla diferent.

BESSONS
Estàs passant per una ratxa una mica tòxica. Intenta treballar les teves inseguretats i, quan estiguis preparat/da, començar una relació. Si tens parella, deixa que et doni suport, però recorda que ets tu qui ha de treballar per acabar amb la toxicitat.

CRANC
La teva relació ha caigut en la rutina. Intenta proposar plans diferents i passar temps de qualitat amb la teva parella. Us anirà bé tenir una conversa i aclarir el que espereu de la relació. Si no tens parella, pren-t'ho amb calma i aprofita per gaudir de plans solitaris.

LLEÓ
Intenta no posar en perill la teva relació per temes del passat que ja no tenen importància. No demanis consell a persones alienes a la relació, i pren una decisió per tu mateix/a. Si confies en la teva parella, demostra–ho.

VERGE
La influència de la lluna fa que estiguis més romàntic/a i afectuós/a que de normal. Aprofita per passar temps de qualitat amb la teva parella o persona especial. Pots organitzar una escapada romàntica i sorprendre'l/la.

BALANÇA
La teva relació no està passant pel seu millor moment, així que planteja't prendre distàncies. Passar massa temps junts no us farà bé. És millor que us distancieu una mica i us trobeu a faltar. Quan estigueu preparats, us tocarà tenir una conversa.

ESCORPÍ
No tinguis por a mostrar els teus sentiments. Les coses podrien no sortir com esperes, però també podria sortir tot bé. Si no ho intentes, mai ho sabràs. Deixa de dubtar tant!

SAGITARI
Hi ha coses que no t'agraden de la teva parella, però no les podràs canviar. Has de decidir si són tan greus com per a trencar la relació, o si val la pena lluitar. No has d'estar amb algú que no et fa completament feliç.

CAPRICORN
Sents que estàs atraient a gent sense voler-ho, i això no et fa sentir del tot bé. No et preocupis per la teva parella o persona especial. Marca els límits que siguin necessaris i no t'oblidis de la responsabilitat afectiva.

AQUARI
Les teves inseguretats estaran molt presents, però has de recordar que la teva parella t'estima molt i confiar en ella. Aprofita aquesta setmana per treballar la teva autoestima i fer coses que et facin sentir bé.

PEIXOS
Aquests dies intenta dedicar-te temps. No passarà res si et distancies una mica de la teva parella i fas servir el teu temps lliure per fer una mica de self-care. Passa temps amb la teva família i amics, i també explora els teus hobbies.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: