Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 15 al 21 de gener

per Redacció, el 15 de gener de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana l'energia estarà del teu costat. És un moment perfecte per concentrar-te en les teves metes i expressar les teves idees amb confiança. En l'amor, t'està esperant una connexió especial, així que estigues amb els ulls ben oberts. Dia de la sort: dilluns.

TAURE
Aquesta setmana la teva determinació et portarà lluny, sobretot en l'àmbit acadèmic. En l'amor, sigues honest/a amb els teus sentiments. Podria sorgir alguna cosa molt emocionant. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
Aquesta setmana serà molt divertida. Passa temps amb els teus amics i explora noves experiències. En els estudis, la teva curiositat et portarà a aprendre coses fascinants. Dia de la sort: dimecres.

CRANC
Aquesta setmana escolta la teva intuïció, perquè et donarà totes les respostes que necessites. Procura passar temps sol/a i reflexiona sobre tot el que t'està passant. Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
Aquesta setmana brillaràs com mai. No tinguis por a mostrar els teus sentiments en l'amor, i no oblidis que tens responsabilitats. Esforça't per aconseguir els teus objectius. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
Aquesta setmana t'hauràs d'enfrontar a alguns desafiaments en els estudis, però els superaràs. El teu perfeccionisme pot ser una mica atabalador, però el necessites per treure bones notes. Dia de la sort: dijous.

BALANÇA
Aquesta setmana obtindràs diferents perspectives sobre un conflicte al qual t'hauràs d'afrontar. Confia en tu i la teva capacitat de raonar. No et deixis influenciar per l'opinió de la resta. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
Aquesta setmana les teves emocions es veuran una mica alterades, així que procura cuidar la teva salut mental. Recorda que tens molta gent al teu costat, disposada a ajudar-te sempre que ho necessitis. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana no serà fàcil. El teu optimisme i l'energia que et caracteritza estaran una mica apagades. Dona't el temps que necessitis i no tinguis por a dir que "no" a plans que no et venen de gust. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Aquesta setmana els teus esforços començaran a veure's recompensats. Enfoca't en les teves metes, perquè estaràs més a prop que mai d'aconseguir els teus objectius. No tinguis por a equivocar-te. Dia de la sort: dimarts.

AQUARI
Aquesta setmana deixa volar la teva creativitat. Tens molt potencial a dins, i has de perdre la por a mostrar-lo. Confia en les teves capacitats i et sorprendràs. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
Aquesta setmana estigues amb els ulls ben oberts. Una persona molt propera a tu intentarà trair-te. Posa en dubte tot el que et diguin i no facis res del que més tard et puguis penedir. Dia de la sort: dilluns.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: