Logotip de Adolescents.cat

Per què les persones hipocondríaques tenen menys esperança de vida?

per Redacció, el 12 de gener de 2024 a les 10:30
Les persones hipocondríaques són aquelles que estan constantment preocupades per la seva salut. Sempre es posen en el pitjor dels casos y sovint pensen que s'estan a punt de morir.

Alguns les titllen d'exagerades, però no poden controlar aquests pensaments. De fet, la seva salut mental es veu afectada, ja que viuen amb una ansietat i preocupació constants.


Ara, una investigació realitzada a Suïssa i publicada a la revista JAMA Psychiatry, ha descobert el pitjor dels seus malsons: les persones hipocondríaques tenen una menor esperança de vida.

Segons ha explicat el metge Stephen Hughes a The Conversation, els autors de la investigació van descobrir que el risc de mort venia donat per causes no naturals, especialment el suïcidi.


"Les persones amb hipocondria poden sentir-se estigmatitzades i desestimades, la qual cosa pot contribuir a l'ansietat i la depressió, que en alguns casos condueix finalment al suïcidi", explica.

Tot i això, també es va observar que tenen més risc de mort natural. Això pot ser degut a l'estil de vida que algunes persones ansioses duen, caracteritzat pel consum d'alcohol, tabac i drogues.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: