Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 13 i 14 de gener

per Redacció, el 13 de gener de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
La teva naturalesa nerviosa de vegades t'esgota, així que és moment de recarregar energies. Descansa i relaxa't, la teva ment i el teu cos ho agrairan. Moment de la sort: dissabte a la nit.

TAURE
Trenca amb la melancolia i fes activitats que et facin sentir bé. No t'obsessionis amb coses sense sentit. Escolta la teva ment i fes el que et demani. És hora de sentir-te còmode amb tu mateix/a i explorar noves experiències. Moment de la sort: dissabte al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana serà moment d'un canvi important. Tot i que et sentis saturat/da, mantingues la il·lusió. Saps que alguna cosa significativa està a punt de passar. No deixis que els nervis et frenin. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
Aprofita per descansar i per cuidar de tu mateix/a. Necessites pau mental i física, així que desconnecta del telèfon i dedica temps a activitats productives. El teu benestar és primordial, no ho oblidis. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
És moment de prioritzar l'amor propi. Després de setmanes complicades, dedicat temps a tu mateix/a. Busca la satisfacció interna i estigues orgullós/a de la persona que ets. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana no perdis el temps amb gent que t'ha fet mal. De vegades, pot semblar que el món no està de la teva part, però has de seguir endavant. Evita la negativitat i concentra't en el que realment importa. Moment de la sort: dissabte a la nit.

BALANÇA
El teu cos necessita un respir. Deixa de banda rutines que no t'aporten res i que et fan perdre el temps. Aquest cap de setmana concedeix-te el descans que mereixes. Recarrega les teves energies i dedica temps a activitats que realment gaudeixes. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
És hora de concentrar-te. Aquest cap de setmana evita distraccions i concentra't en les teves metes. Estàs creant el teu present, així que deixa enrere el passat. Elimina les persones que no aporten res a la teva vida. Moment de la sort: diumenge a la nit.

SAGITARI
És moment d'idear un pla per estalviar. No caiguis en la temptació de comprar coses "perquè sí", i estableix prioritats. Evita l'estrès i la impaciència. Les coses requereixen el seu temps. Moment de la sort: dissabte al matí.

CAPRICORN
És moment de descansar i eliminar tot l'estrès del teu cos. Confia en que la teva fortalesa i determinació et portaran lluny. Si pots somiar-ho, pots crear-ho. Estàs en el camí correcte. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Busca la pau i la tranquil·litat que tant necessites. Tot i que hi hagi alts i baixos, mantingues la calma. El que et preocupa avui, deixarà de fer-ho aviat. Continua enfocat/da en el teu benestar. Moment de la sort: diumenge a la nit.

PEIXOS
Aquest cap de setmana deixa totes les inseguretats enrere. Ets sensible, però també fort/a. Rodeja't de bones persones i practica l'autocontrol. Recorda que no passa res per tenir dies dolents. Moment de la sort: dissabte a la nit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: