Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 12 de gener

per Redacció, el 12 de gener de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un dia ideal per començar a prendre la iniciativa. Pensa en totes aquelles que fa temps que vols fer i començar a posar dia i hora per fer-les.

TAURE
Avui no deixis que cap tristesa o melancolia s'interposi en el teu camí. És moment de mirar al futur i de tenir presents tots els teus propòsits.

BESSONS
Avui és un dia ideal perquè posis en marxa algunes de les teves iniciatives. No deixis que cap distracció t'allunyi dels teus somnis.

CRANC
Avui començaran a millorar molts aspectes de la teva vida. Els estudis i la teva vida social canviarà cap a millor. Totes les coses bones que et passin seran fruit del teu esforç.

LLEÓ
Avui és un gran moment per començar a lluitar pels teus somnis i objectius. Escolta la teva intuïció i deixa que et guiï.

VERGE
Avui és el moment ideal per començar un nou hobby. Els astres estaran del teu costat i t'ajudaran a brillar en tot el que facis.

BALANÇA
Avui hauràs de prendre una decisió important. No t'atabalis i pensa en els beneficis que pots obtenir a llarg termini.

ESCORPÍ
Avui has de començar a lluitar pels teus somnis. Les coses no et plouran del cel, has de moure't i esforçar-te per aconseguir tot allò que vols.

SAGITARI
Avui començaràs a rebre bones notícies. Ves amb compte perquè al teu voltant hi ha molta gent envejosa que intentarà treure't allò que tant t'ha costat aconseguir.

CAPRICORN
Avui sentiràs un gran canvi dins teu. Com si haguessis aconseguit, per fi, canviar el xip i veure la vida amb optimisme. No deixis que res t'enfonsi.

AQUARI
Avui hauràs de prendre una decisió que fa temps que estàs posposant. No tinguis por a equivocar-te. L'èxit arribarà quan menys t'ho esperis.

PEIXOS
Avui tindràs massa coses al cap. Intenta desconnectar i passar temps a soles ordenant els teus pensaments i sentiments.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: